Hledat vstupenky

Proč nakupovat u nás?

  • 100% bezpečný platební systém

  • Platba v Kč

  • Více než 3.5 milióny prodaných vstupenek

Spokojení zákazníci

Londýnské muzikály – Nejpopulárnější

View all musicals

ABBA Voyage

27. května 2022 mělo ABBA Voyage premiéru v Londýně, téměř 50 let poté, co ABBA vyhrála Eurovizi v anglickém Brightonu se svým songem “Waterloo” v roce 1974. Od té doby ABBA vydala nespočet písní až do svého konce kariéry v roce 1982, kdy si dala kapela pauzu a soustředila se na své životy.

Takže už to je nějakou dobu, co ABBA společně vydala hudbu. Nyní se ale rozhodli, že je čas “pauzu” ukončit a vrátit se opět společně na “pódia”.

Popravdě, inspirací k nahrávání nové hudby se pro kapelu ABBA stala jejich spolupráce na nejzvláštnějším a dechberoucím koncertu o jakém se vám kdy snilo; ABBA Voyage. Uslyšíte spoustu obrovských hitů, ale také některé nové písně během koncertu ABBA Voyage.

Pohodlně se posaďte do publika nebo tancujte na parketu přes pódiem a sledujte, jak digitální ABBA avatary předvádí své songy v jejich vlastní aréně, postavené v Londýně.

ABBA tomuto koncertu jednoduše říkají “Voyage” (Cesta) a jedná se o zcela nové a dříve neviděné technologie. S pomocí jejich mladších já v podobě Avatarů, ABBA cestuje do budoucnosti.

Vysvětlit ABBA Voyage nebo jejich technologii použitou pro vytvoření tohoto koncertu není vůbec jednoduché. Ale na druhou stranu, toto zde ještě nebylo, musíte to jednoduše zažít na vlastní kůži.

ABBA Voyage je zvláštní a úžasná, je to koncert, který by měl zažít každý, bez ohledu na věk! Nabízíme vstupenky na koncert jak pro místa na sezení, tak na taneční parket. Pokud chcete dorazit ve velkém stylu a přeskočit fronty do ABBA Arény, nabízíme koncertní vstupenky s transportem z London City.

Vítěz bere VŠE!

Ticmate Charita

ABBA Voyage

Ahoj všem ABBA fandům!
ABBA Voyage je událostí, kterou si nesmíte v Londýně nechat ujít, ujistěte se, že si zajistíte včasný nákup vstupenek.

Zde si můžete rezervovat vstupenky na ABBA Voyage jak na taneční parket, tak místa na sezení.

Alternativou je možnost začít party již v Londýně rezervací ABBA koncertních vstupenek s luxusním transportem z centra Londýna.

Tímto způsobem se dostanete do ABBA Arény stylově a poté zpět do Londýna. NAVÍC získáte možnost přeskočit frontu do ABBA Arény a získáte tak více času před koncertem, dostat se do nálady na tancování a zpívání během celé noci.

Volba je na vás, stačí si zvolit preferované vstupenky na úžasnou ABBA Voyage v Londýně. Vítěz bere vše!

Výsledky hledání: 1 (1)