Hledat vstupenky

Proč nakupovat u nás?

  • 100% bezpečný platební systém

  • Platba v Kč

  • Více než 3.5 milióny prodaných vstupenek

Informace o místě

Palace Theatre

Palace Theatre

Palace Theatre

Podobné zážitky

Mohlo by Vás zaujmout

Vstupenky na: Harry Potter a prokleté dítě

Harry Potter a prokleté dítě

4.9 (12)
Od 5 706 Kč

Zažijte osmý příběh ze světa Harryho Pottera: Harry Potter a prokleté dítě! Celý příběh začíná poté, co Harry Potter úspěšně dokončil studium v Bradavicích a stal se nejen manželem, ale také otcem a přepracovaným zaměstnancem. Příběh je založen na scénáři, který napsali J. K. Rowling, Jack Thorne a John Tiffany. Celá hra má dvě části a je zážitkem, o který ve West End nemůže přijít! 

Přehled

- Zážitek z osmého příběhu Harry Potter ságy
- Dostupnost nejprodávanějších vstupenek metropole 
- Příběh dospělého Harry Pottera 
- Dvoudílná hra založena na příběhu J. K. Rowlingové 
- Volba vlastních sedadel 

Co mohu očekávat?

Během svého pobytu v Bradavicích to pro Harry Pottera nebylo zrovna jednoduché. Nyní je však Harry přepracovaným zaměstnancem Ministerstva Kouzel, manželem, ale také otcem tří školáků, jednoduché to tedy nemá ani teď. Zatímco se Harry pere s událostmi z minulosti, které jej nenechají na pokoji, jeho syn Albus, se zrovna chystá na svůj první rok v Bradavicích. 

Během svého prvního dne se Albus spřátelí s nikým jiným než Scorpiusem Malfoyem, synem Harryho dřívějšího nepřítele, Draca Malfoye. Také to mělo podíl na tom, že se Albus dostává do Zmijozelu. Společně se Scorpiusem je však Albus vystavený šikaně. Albuse neopouští jedna hlavní myšlenka: cítí, že žije ve stínu svého otce, situace, se kterou Harry neví, jak se vypořádat. Když se Albus dostane k obraceči času, celá situace se ještě více zkomplikuje. 

Jak se minulost a současnost začínají míchat, jak otec, tak syn si uvědomí nepříjemnou skutečnost: temnota někdy vyhází z míst, kde ji čekáme nejméně. 

Harry Potter a prokleté dítě je osmým volným pokračováním série knih, a je zároveň prvním příběhem Harry Pottera, které se objevilo na divadelních prknech. Hra získala hned 24 významných divadelních oceněních ve Velké Británii a stala jednou z divadelních her s největším počtem divadelních cen Olivier. Těch posbírala hned devět, včetně ceny za Nejlepší novou hru. Nyní máte možnost zažít kouzelný svět J. K. Rowlingové na vlastní oči. 

Kouzelnější už to být nemůže! 

Jak to funguje?

Krátce po dokončení rezervace vám bude odeslána vaše e-vstupenka. V divadle je možné se prokázat vytištěnou kopií nebo vstupenkou z mobilního telefonu. 

Jak rezervace funguje? 
Upozorňujeme, že Harry Potter a prokleté dítě má dvě části. Během rezervace budou automaticky rezervovány vstupenky na obě části hry. Stačí si zvolit vstupenku pro Část první a náš systém vám automaticky zadá vstupenky pro Část druhá (včetně stejných sedadel). 

Jak dlouho hra trvá? 
Představení Část první trvá 2 hodiny a 45 minut. Představení Část druhá trvá 2 hodiny a 35 minut. 

Otevírací doba

Část první: 
Středa 14:00
Pátek 14:00
Sobota 14:00
Neděle 13:00

Část druhá: 
Středa 19:00
Pátek 19:00
Sobota 19:00
Neděle 18:00 

Bestseller

Okamžité potvrzení

Akceptovány kupóny na mobilním telefonu

Zobrazit informace

Adresa

Harry Potter a prokleté dítě

Adresa
109-113 Shaftesbury Avenue London W1D 5AY

×

Zákaznická linka

228 880 877 228 880 877

Potřebujete pomoc? Lene Vám s radostí odpoví na Vaše dotazy